Vi som driver denna sida har många års erfarenhet av hus och fastigheter på olika sätt. Vi vet vad som gäller när det kommer till att köpa hus, bygga nytt hus, renovera hus och hyra hus. Vi vill dela med oss av vår kunskap så att du ska kunna hitta all information på ett och samma ställe. Att köpa hus så väl som att bygga eller renovera ett hus är en stor investering, så det gäller att ha koll på alla lagar, regler och måsten inom detta. Med vår sida hoppas vi på att du ska hitta all den information du behöver inför detta.

Du kan därmed här på vår sida läsa om vad som gäller när det kommer till husbesiktning, vad du ska tänka på när du ska bygga nytt hus eller vad som gäller när du köper eller hyr ett hus. Om du köper ett hus som har renoveringsbehov, eller ägt ditt hus ett bra tag, så är det just renovering som gäller, då är det bra att göra detta i rätt ordning. Vi berättar hur.

Har du frågor eller funderingar så är du varmt välkommen att kontakta oss. Kanske du vill ha mer djupgående information eller bara har något du undrar. Vi svarar så snart vi kan.